VÁLTOZNAK A TÁMOGATÁSOK

Így változnak a családtámogatások: megjöttek az új szabályok a falusi CSOK-ról és a babaváró támogatásról – Portfolio.hu Részletekért, egyedi előminősítésért hívjon és egyeztessünk időpontot! Ne maradjon le!

Személyi hitel kalkulátor

Elindult az oldalamon az új személyi hitel kalkulátor is! Az összes bank ajánlata megtalálható, az aktuális kondíciók és akciók figyelembevételével! Kalkuláljunk együtt! Személyi hitel rövid idő alatt!

THM változás!

Májustól a bankoknak kötelezően előírt lakásbiztosítás költségét is bele kell számolni a teljes hiteldíj mutatóba (THM) a lakáshiteleseknél, ami azt jelenti, hogy a jelzáloghitelesek maximális mutatóját ezzel együtt határozzák meg. A hitelező félévente aktualizált belső szabályzatban meghatározott módon, a jelzáloghitelek fedezetéül szolgáló ingatlanok hitelbiztosítéki értékéhez igazodóan legalább három jellemzőnek tekinthető értéksáv megadásával határozza meg a … Olvass tovább

tutihitel.hu

Független pénzügyi megoldások egy helyen! A tutihitel.hu a legjobb megoldás! Levesszük válláról a keresés, ügyintézés terheit, időt és pénzt takarítva meg ezzel…Mert az idő pénz! AHOL A SZOLGÁLTATÓK VERSENYEZNEK ÖNÉRT! A FÜGGETLENSÉGNEK NINCS VERSENYTÁRSA!